Näyttelyt ja toiminta Hangossa

  • Koronapandemia on suuresti vaikeuttanut kuvataiteilijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden mahdollisuuksia tuoda tuotantoaan esille. En pidä varsinaista taidenäyttelyä tai kesägalleriaa kesällä 2021.  Hangon kahviloissa ja Tammisaaressa on kuitenkin mahdollista nähdä tuotantoani:esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. Suosittelen!
  • Näyttelyiden ulkopuolella töitäni on saatavilla Hangosta. Paikalle voit tulla sopimalla ajasta kanssani etukäteen tai  kun olet  jo Hangossa.  Olen paikalla pääosan kesää.
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki kahviloiden aukioloaikoina. Esillä on pääasiassa taidejulisteita ja laservedoksia alkuperäistöistä:

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4) ,laservedoksia, julisteita, postikortteja

Pizzeria Nadin (Ratakatu 12), maalauksia ja laservedoksia,taidejulisteita

Kahvila På Kroken (Hangonkylän satama, Tiilitehtaantie 12), laservedoksia

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638