Galleria Hangossa

  • Uusi työhuonegalleriani avattiin Hangossa kesä-heinäkuun vaihteessa. Säännöllinen aukiolo päättyi hankopäivien aikana elokuun lopussa. Kiitän kaikkia kesän aikana galleriassa vierailleita. Moni työni löysi uuden kodin, mutta vielä on mistä valita. 
    Pidän galleriaa vielä auki mahdollisuuksien mukaan, pääasiassa viikonloppuisin. Aukioloista tiedotan facebook sivuillani Pekka Vehviläinen Art. Voit tulla milloin sinulle sopii. Soita ja varmista paikalla oloni. Osoite Ratakatu 12-14 B, sisäpiha, S-marketia vastapäätä.
  • Useissa paikoissa Hangossa ja Tammisaaressa on  mahdollista nähdä tuotantoani. Näissä paikoissa esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. 
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki liikkeiden aukioloaikoina. 

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4), laservedoksia, julisteita, postikortteja

 Lounasravintola Nadin (Ratakatu 12), alkuperäistöitä, laservedoksia, taidejulisteita

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638