Galleria jälleen avoinna Hangossa

  • Hiljaisen korona-ajan jälkeen töitäni on nyt ensimmäistä kertaa laajemmin esillä.  Olen saanut uudet työtilat Hangosta. Työtilojen yhteydessä mahtuu toimimaan myös pieni galleria.
    Työtilani ja galleriani on avoinna pe-su klo 12-16 28.7 – 27.8 välisenä aikana. Olen paikalla usein myös muina aikoina. Soita ja varmista paikalla oloni, jos et pääse varsinaisina aukioloaikoina. Osoite Ratakatu 12-14 B, sisäpiha, S-marketia vastapäätä.
  • Näyttely  Cafe Konttorissa Itäsatamassa jatkuu. Näyttelyssä on esillä ja myytävänä maalauksiani rouheista satamista ja majakoista, rantojen linnuista ja autioista rannoista. Cafe Konttori tarjoaa upean tilan töilleni. Pisteenä I:n päälle on kahvilan aivan meren rannassa oleva terassi. Kahvila  sijaitsee Itäsataman länsireunalla osoitteessa Satamakatu 4, Graniittilinnan eteläpäädyssä.  Näyttely on auki kahvilan aukioloaikoina  toistaiseksi joka päivä klo 11-18. Tervetuloa katsomaan ja tekemään löytöjä . Samalla voit nauttia kahvilan herkuista ja upeista merimaisemista. 
  • Useissa paikoissa Hangossa ja Tammisaaressa on  mahdollista nähdä tuotantoani. Näissä paikoissa esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. 
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki liikkeiden aukioloaikoina. 

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4), laservedoksia, julisteita, postikortteja

Pizzeria ja lounasravintola Nadin (Ratakatu 12), alkuperäistöitä, laservedoksia, taidejulisteita

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638