Kesänäyttely Caf´´e Konttorissa Hangon Itäsatamassa

  • Kesän 2023 näyttely on Caf´´e Konttorissa Itäsatamassa. Näyttelyssä on esillä ja myytävänä maalauksiani rouheista satamista ja majakoista, rantojen linnuista ja autioista rannoista. Caf´´e Konttori tarjoaa upean tilan töilleni. Pisteenä I:n päälle on kahvilan aivan meren rannassa oleva terassi. Kahvila  sijaitsee Itäsataman länsireunalla osoitteessa Satamakatu 4, Graniittilinnan eteläpäädyssä.  Näyttely on auki kahvilan aukioloaikoina toukokuussa perjantaista sunnuntaihin ja kesäkuun alusta joka päivä.    Tervetuloa katsomaan ja tekemään löytöjä . Samalla voit nauttia kahvilan herkuista ja upeista merimaisemista. 
  • Useissa paikoissa Hangossa ja Tammisaaressa on  mahdollista nähdä tuotantoani. Näissä paikoissa esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. Suosittelen!
  • Näyttelyiden ulkopuolella töihini voi laajemmin tutustua Ratakadulla olevissa työ- ja esittelytiloissa.  Paikalle voit tulla sopimalla ajasta kanssani etukäteen tai  kun olet  jo Hangossa.  Olen paikalla pääosan kesää. Ratakatu 12-14 piha.
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki liikkeiden aukioloaikoina. 

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4), laservedoksia, julisteita, postikortteja

Pizzeria ja lounasravintola Nadin (Ratakatu 12), alkuperäistöitä, laservedoksia, taidejulisteita

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638