Näyttelyt ja toiminta Hangossa/Uutena pienimuotoinen näyttely kalaravintola På Krokenissa

  • Koronapandemia on suuresti vaikeuttanut kuvataiteilijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden mahdollisuuksia tuoda tuotantoaan esille ja yleisön mahdollisuuksia nauttia taiteesta. Tänä kesänä minulla on kuitenkin mahdollisuus pitää pienimuotoinen näyttely Hangon tunnetussa kalaravintolassa På Krokenissa Hangonkylän satamassa. Esillä on akvarelleja ja akryylimaalauksia merestä, majakoista, saaristosta. Näyttely on avoinna ravintolan aukioloaikoina. Tervetuloa katsomaan ja nauttimaan kalapöydän antimista!
  • Myös Hangon kahviloissa ja Tammisaaressa on  mahdollista nähdä tuotantoani. Näissä paikoissa esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. Suosittelen!
  • Näyttelyiden ulkopuolella töitäni on saatavilla Hangosta. Paikalle voit tulla sopimalla ajasta kanssani etukäteen tai  kun olet  jo Hangossa.  Olen paikalla pääosan kesää.
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki liikkeiden aukioloaikoina. 

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4), laservedoksia, julisteita, postikortteja

Pizzeria Nadin (Ratakatu 12), alkuperäistöitä, laservedoksia, taidejulisteita

Kahvila På Kroken (Hangonkylän satama, Tiilitehtaantie 12), laservedoksia

Ravintola På Kroken (Hangonkylän satama), alkuperäistöitä, akvarelleja ja akryylimaalauksia

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638