Hangon kesänäyttelyyni ehtii vielä

Hangossa satoi 4.10. ensilumi, joka tosin suli jo ennen maahan ehtimistään. Kesäkausi voidaan siis katsoa päättyneeksi myös taiderintamalla, mikä kohdallani tarkoittaa kesägallerian (Ratakatu 12-14) aineiston ja maalaustarvikkeiden siirtoa muihin tiloihin.  Säilytän kuitenkin näyttelyn työt pääosin paikoillaan lokakuun viimeiseen viikonloppuun, eli su 27.10.  (joka sattuu olemaan myös syntymäpäiväni) on viimeinen tilaisuus nähdä yli sata työtä käsittävä kokonaisuus.

Monikaan ei ehtinyt nähdä På Kroken –ravintolaan Hietalahteen ripustettuja noin 20  työtäni ennen ovien sulkeutumista syyskuussa. Ehdin sentään pelastaa taulut ennen irtaimiston menoa poistokieltoon tms. Nämäkin työt ovat nyt esillä Hangon galleriassa lokakuun ajan. Osa kuvista löytyy näiltä sivuiltani kuvagalleriasta.

Siis jos Hangon näyttelyni jäi kesällä tsekkaamatta tai jokin työ jäi vaivaamaan, kannattaa nyt korjata vahinko: töiden hinnat ovat  lokakuussa huomattavan edullisia – parhaimmillaan jopa puolet alkuperäisistä. Ja tarjoukset tietysti huomioidaan…

Tervetuloa!

Näyttely on auki  lauantaina 12., 19., ja 26.10 klo 12-14, sekä su. 27.10. klo 12-16 jolloin pientä tarjoilua. Muulloin voit soittaa 045 6394706 (Ritva) tai 040 5522486 (Pekka) ja sopia tulostasi, mieluusti viimeistään edeltävänä päivänä. Hangossa muutenkin oleskelevat voivat tietysti tarkistaa, josko galleriassa olisi valot päällä ja ovi auki, jolloin ovat tervetulleita sisään.

Galleria on osoitteessa Ratakatu 12–14 Hanko (S-marketia vastapäätä).

Seuraa gallerian toimintaa kotisivuilta tai Facebookista, yhteystiedot löydät täältä

Muualla Hangossa:

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4) ja Pizzeria Nadin (Ratakatu 12)