Näyttelyt

  •  ”Ajallaan”- näyttely Hangon  Kaupungintalon galleriassa. Osallistun näyttelyyn, joka on osa Hangon 150-vuotisjuhlaa.  Esillä on hankolaisten taitelijoiden teoksia. Näyttely on avoinna 31.1.2024 saakka arkisin klo 10-16 ja lauantaisin klo 11-15. Katso myös Hangon matkailutoimiston Visit Hanko-sivuilta. Tervetuloa!
  •  
  • Työhuone/galleriani on talvikaudella auki tarvittaessa.  Voit tulla milloin sinulle sopii. Soita ja sovi aika. Osoite Ratakatu 12-14 B, sisäpiha, S-marketia vastapäätä. Seuraa facebook sivujani Pekka Vehviläinen Art. 
  • Useissa paikoissa Hangossa ja Tammisaaressa on  mahdollista nähdä tuotantoani. Näissä paikoissa esillä on pääasiassa painotuotteita maalauksistani. Ks. paikat sivun lopusta.
  • Tammisaaressa taidekehystämö ja galleria W.Werner myy ja kehystää taidejulisteitani. Hän kehystää myös Pekkuva Oy:n asiakkaiden tauluja ja taidejulisteita paspartoutin (kehyspahvi) kanssa. Käytettävissä on laaja väri- ja kehysvalikoima. 
  • Ota yhteyttä!

Pysyvät näyttelyt Hangossa ovat auki liikkeiden aukioloaikoina. 

Alans Cafe (Raatihuoneentori 4), laservedoksia, julisteita, postikortteja

 Lounasravintola Nadin (Ratakatu 12), alkuperäistöitä, laservedoksia, taidejulisteita

Tian Kirja -Tias Bok Hangon kävelykadulla (Vuorikatu 10) myy taidejulisteita ja postikortteja.

Tammisaaressa kirja-,sisustus- ja lelukauppa Toppen (Kuninkaankatu 9) myy  taidejulisteitani ja Tammisaari-aiheisia laservedoksia.

Taidekehystämö ja galleria W.Werner Tammisaaressa kehystää ja myy taidejulisteitani. Kuninkaankatu 11, 040 753 8638